Axcelfuture søger en analytisk stærk studentermedhjælper med tiltrædelse i juni

20. marts 2018

Axcelfuture arbejder på at forbedre investeringsklimaet i Danmark. Siden 2012 har Axcelfuture gennemført større analyser med fokus på vækst og investeringer samt på udfordringen med at se på, hvordan virksomheder kan tilskyndes at investere mere i Danmark. Siden finanskrisen har danske virksomheder nemlig investeret relativt mindre, end hvad man ser i andre lande. Du kan læse om nuværende og tidligere projekter på Axcelfutures hjemmeside: www.axcelfuture.dk.

Axcelfuture opererer gennem et stort netværk af erhvervs- og organisationsfolk, og analysearbejdet foretages ofte i samarbejde med andre igennem advisory boards med eksperter og beslutningstagere på de konkrete områder. Axcelfuture har også selv analysekapacitet.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt fra research, analysearbejde og sekretariatsopgaver i forbindelse med Axcelfutures projekter til kommunikative opgaver i Axcel, hvor du vil bidrage med CSR rapportering og udarbejdelse af Axcels årsskrift. Du kan forvente en spændende hverdag og et unikt læringsmiljø med fokus på faglig og personlig udvikling.

Vi har stor forståelse for, at vores studentermedhjælpere sideløbende er under uddannelse, hvorfor du vil opleve stor fleksibilitet fra vores side i forbindelse med undervisning og eksamensforberedelse.

Vi forventer, at du kan arbejde 15-20 timer om ugen.

Profil

Du læser en relevant videregående uddannelse (BSc. IB, BSc. IBP, HA Almen, HA Mat, Cand.Polit. eller lign.) og har mindst to år tilbage af studiet

Du har en god økonomisk forståelse, er analytisk velfunderet samt struktureret og dine kompetencer favner bredt

Du trives i et hektisk arbejdsmiljø, hvor der arbejdes selvstændigt såvel som i tæt samarbejde om opgaverne

Du har erfaring med ekstern kommunikation og god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt såvel på dansk som engelsk

Du er ambitiøs, nysgerrig og har gå-på-mod

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning, CV og seneste karakterudskrift snarest muligt til Marina Wedell-Wedellsborg pr. e-mail (mww@axcelfuture.dk), dog senest d. 23 april. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marina Wedell-Wedellsborg pr. e-mail eller telefon 51 94 45 66.