Presse

 • 24. maj 2017

  Axcel investerer i den familieejede kølespecialist Nissens

  Axcels partnerskab med Nissens skal sikre fortsat vækst i den jyske kølevirksomhed, der er en ledende international spiller inden for auto-eftermarkedet samt vindmølle- og industrisegmentet. Den hidtidige ejer, Alan Nissen, fortsætter i selskabets bestyrelse og som en betydelig medinvestor.

 • 7. april 2017

  Axcel godt i gang med sin femte fond

  Axcel indledte i efteråret 2016 arbejdet med at rejse Axcel V og har nu gennemført første closing på 352 mio. euro. Axcel V har opnået opbakning fra både eksisterende og nye investorer og har med første closing nået ca. 65% af fondens forventede størrelse på 550 mio. euro.

 • 28. september 2016

  PFA, PKA og Axcel går sammen om Danmarks Skibskredit

  PFA, PKA og Axcel går sammen om at investere i Danmarks Skibskredit til en samlet pris for samtlige A-aktier på 4,25 mia. kr. Dermed er der fundet en løsning med en dansk ejerkreds, der kan fortsætte selskabets stærke udvikling.

 • 12. juli 2016

  Axcel skaber global markedsleder inden for højteknologisk udstyr til den globale slagteriindustri

  Axcel investerer i SFK LEBLANC, Attec, ITEC og Carometec og lægger de fire virksomheder sammen til en slagkraftig og førende global aktør på det hastigt voksende marked for højteknologisk slagteriudstyr. Den sammenlagte virksomhed får en samlet omsætning på omkring 1,1 mia. kr. med 740 medarbejdere.