Download pressemeddelelser

 • 7. april 2017

  Axcel godt i gang med sin femte fond

  Axcel indledte i efteråret 2016 arbejdet med at rejse Axcel V og har nu gennemført første closing på 352 mio. euro. Axcel V har opnået opbakning fra både eksisterende og nye investorer og har med første closing nået ca. 65% af fondens forventede størrelse på 550 mio. euro.

 • 28. september 2016

  PFA, PKA og Axcel går sammen om Danmarks Skibskredit

  PFA, PKA og Axcel går sammen om at investere i Danmarks Skibskredit til en samlet pris for samtlige A-aktier på 4,25 mia. kr. Dermed er der fundet en løsning med en dansk ejerkreds, der kan fortsætte selskabets stærke udvikling.

 • 12. juli 2016

  Axcel skaber global markedsleder inden for højteknologisk udstyr til den globale slagteriindustri

  Axcel investerer i SFK LEBLANC, Attec, ITEC og Carometec og lægger de fire virksomheder sammen til en slagkraftig og førende global aktør på det hastigt voksende marked for højteknologisk slagteriudstyr. Den sammenlagte virksomhed får en samlet omsætning på omkring 1,1 mia. kr. med 740 medarbejdere.

 • 24. juni 2016

  Axcel sælger EXHAUSTO til franske Aldes

  Den franske familieejede ventilationskoncern Aldes køber EXHAUSTO af ejerkredsen, der består af Axcel og VKR Holding.

 • 13. juni 2016

  Succesrig børsnotering af Nordic Waterproofing i Stockholm

  Ved børsnoteringen fredag d. 10. juni blev 69% af aktierne udbudt til salg, og med en aktiekurs på 71 er markedsværdien af Nordic Waterproofing nu på knap 1,4 mia. DKK. Der var stor interesse for aktien, der blev væsentligt overtegnet.

 • 8. juni 2016

  Nye partnere hos Axcel

  Som et led i forberedelserne til Axcels fond V tiltræder Thomas Blomqvist som ny partner i Axcel i Stockholm, og i København forfremmes Lars Cordt til partner. Axcel V vil som tidligere meddelt få Christian Schmidt-Jacobsen i spidsen som Managing Partner med Christian Frigast som formand for managementselskabet.

 • 3. juni 2016

  Axcel sælger Netel til IK Investment Partners

  Siden Axcel indtrådte i ejerkredsen, har Netel mere end tredoblet sin omsætning, fra 0,5 mia. til 1,5 mia. svenske kroner, og selskabet er i dag en ledende aktør inden for opbygning og vedligeholdelse af tele-, bredbånds- og elnet i Norden og Baltikum. Med IK Investment Partners som ny hovedaktionær vil Netel fortsætte med at ekspandere.

 • 30. maj 2016

  Nordic Waterproofing offentliggør sin børsintroduktion på Nasdaq Stockholm og sit prospekt i tilknytning hertil

  Nordic Waterproofing Holding A/S og ejerne af selskabet har besluttet at udvide aktionærkredsen ved et salg af eksisterende aktier. Bestyrelsen i Nordic Waterproofing har derfor ansøgt om at selskabets aktier børsnoteres på Nasdaq Stockholm. I dag offentliggør selskabet sit prospekt og øvrige vilkår i forbindelse med børsnoteringen. Den første handelsdag forventes at blive den 10. juni 2016.

 • 31. marts 2016

  Axcel investerer i den familieejede lønspecialist LESSOR

  Axcel køber LESSOR Group, der er specialist i IT-baserede løn- og personalesystemer gennem to brands, LESSOR og Danløn. Axcel vil fortsætte den vækstplan, der har medvirket til at give LESSOR Group en ledende position på markedet for lønsystemer til private virksomheder.

 • 4. februar 2016

  ELEKTRONIKVIRKSOMHEDEN BB ELECTRONICS SOLGT TIL LEDELSEN

  Efter markante operationelle forbedringer i BB Electronics har Axcel indgået aftale om at sælge virksomheden til en investorgruppe, der består af repræsentanter fra ledelsen og bestyrelsen. Derved er der skabt et stærkt fundament for den fremtidige drift.

 • 15. december 2015

  AXCEL SÆLGER KØKKENVIRKSOMHEDEN TCM GROUP TIL KAPITALFONDEN IK INVESTMENT PARTNERS

  Efter markante operationelle forbedringer i TCM Group, der er en af Skandinaviens førende køkkenproducenter, har Axcel indgået aftale om at sælge selskabet til fonde rådgivet af IK Investment Partners. Under Axcels ejerskab har TCM Group udviklet sig til en af Europas mest lønsomme køkkenproducenter.

 • 1. december 2015

  CHRISTIAN SCHMIDT-JACOBSEN TILTRÆDER HOS AXCEL – INVESTERINGSPERIODEN I AXCEL IV ER FORLÆNGET

  Christian Schmidt-Jacobsen vil inden for kort tid tiltræde hos Axcel som co-managing partner, hvor han i en overgangsperiode vil køre tæt parløb med managing partner Christian Frigast. Axcel IV, der som en af Nordens bedste fonde i sin årgang har gennemført ni investeringer og foretaget én exit, mangler fortsat at gennemføre to-tre investeringer, inden fonden er fuldt.

 • 15. oktober 2015

  AXCEL INDTRÆDER I GLOBALT PRIVATE EQUITY NETVÆRK

  Sammen med en række andre midmarket-fonde i Europa og USA har Axcel etableret et private equity-netværk, der skal styrke ambitionen om at arbejde mere internationalt. Alliancen får navnet Alliance for Global Growth (AFGG), og målet med samarbejdet er at dele viden og ”best practices” mellem de deltagende fonde.

 • 29. september 2015

  AXCEL BAKKER OP OM SALG AF SILKEBORG DATA TIL EG

  Axcel, der er majoritetsaktionær i både EG og Silkeborg Data, bakker op om EG’s køb af SD. Kombinationen af EG’s eksisterende offentlige forretning og Silkeborg Data skaber en stærk og strategisk aktør i markedet for digitale løsninger til den offentlige sektor.

 • 9. juli 2015

  NY CFO HOS AXCEL

  Axcel har ansat Peter Nyegaard, der tidligere har været koncerndirektør i Nordea, som ny CFO og partner. Dermed afløser han Lars Thomassen, der har valgt at forlade Axcel efter 13 år.

 • 11. juni 2015

  NY MANAGING PARTNER HOS AXCEL

  Axcel har ansat Christian Schmidt-Jacobsen, der kommer fra en stilling som CFO hos Icopal, som ny Managing Partner. Dermed afløser han Christian Frigast, der fortsætter som arbejdende formand for managementselskabets bestyrelse og som formand for Axcels investeringskomite.

 • 28. maj 2015

  AXCEL INVESTERER I CONSCIA

  Axcel erhverver aktiemajoriteten i IT-virksomheden Conscia, der leverer og servicerer forretningskritisk IT-infrastruktur til virksomheder, fra en kreds af aktionærer, der bl.a. omfatter Via Venture Partners. Conscias ledelse fortsætter i ejerkredsen med en betydelig ejerandel.

 • 9. marts 2015

  AXCEL SÆLGER LGT LOGISTICS, NORDENS FØRENDE AKTØR INDEN FOR MØBELLOGISTIK, TIL LITORINA

  LGT Logistics, som har en omsætning på ca. 560 mio. kr., er Nordens førende aktør inden for møbellogistik og tilbyder løsninger som bl.a. opbevaring, pakning og distribution af møbler inden for samt til og fra Norden.

 • 3. marts 2015

  AXCELS INVESTERINGSRESULTAT 2014

  Axcel opnår investeringsresultat på 1,9 mia. kr. i 2014, hvilket er resultatet af et stærkt resultat i fond III og en stabil udvikling i fond IV. Dette befæster Axcels position som et markant PE-hus i Norden.

 • 9. december 2014

  SALE OF PANDORA SHARES

  Axcel III has today concluded the final sell down of its shareholding in PANDORA through an accelerated book building at a share price of DKK 520 corresponding to a total gross value of DKK 2.4bn. at a discount of 1.9% to the market price.

 • 21. august 2014

  JUNCKERS SOLGT TIL LEDELSEN

  En investorgruppe bestående af Junckers’ direktion med CEO Carsten Chabert, formanden Holger C. Hansen samt bestyrelsesmedlem Asbjørn Berge i spidsen, køber nu virksomheden af ejerne, som er Axcel, LD Equity samt en række mindre aktionærer. Da der samtidig er lavet en treårig aftale med hovedbankforbindelsen om Junckers' kreditfaciliteter, er der skabt et sundt fundament for den fremtidige drift.

 • 6. marts 2014

  LARS RASMUSSEN INDTRÆDER I AXCELS INDUSTRIAL BOARD

  CEO Lars Rasmussen fra medikovirksomheden Coloplast blev i februar 2014 indvalgt i Axcels industrial board.

 • 27. januar 2014

  AXCEL KØBER SILKEBORG DATA AF JYSKE BANK

  Axcel har i dag indgået aftale med Jyske Bank om køb af IT-virksomheden Silkeborg Data, der er specialist i IT-baserede løn- og personalesystemer. Axcel vil fortsætte den vækstplan, der har medvirket til at give Silkeborg Data en stærk position på markedet for lønsystemer til navnlig regioner, kommuner og offentlige virksomheder.

 • 12. juli 2013

  AXCEL INVESTERER I DELETE GROUP

  Delete Group, som har en ledende markedsposition i Finland og Sverige inden for miljøservices med særligt fokus på industriel rengøring, nedrivningsservice og industri- og byggeaffaldshåndtering, får Axcel som ny hovedaktionær. Selskabet har været igennem en imponerende udvikling gennem de seneste år, og har opbygget en førende position i Finland samt Nordsverige og ønsker nu at fortsætte sin nordiske vækst.

 • 24. juni 2013

  AXCEL INVESTERER I EG

  Axcel har indgået aftale med Nordic Capital Fund VII ("Nordic Capital") om køb af den danske IT-koncern EG, der er specialist i branchespecifikke IT-løsninger i Skandinavien. Axcel vil fortsætte den vækstplan, der har gjort virksomheden til markedsleder i Danmark.

 • 11. juni 2013

  AXCEL AFVIKLER SINE AKTIVITETER I JB EDUCATION

  I lyset af de seneste års faldende elevgrundlag har JB Education valgt at stoppe sine aktiviteter, og Axcel afvikler dermed sit engagement i skoleaktiviteter i Sverige. Stort set alle aktiviteter føres videre af nye ejere.

 • 23. maj 2013

  SALE OF 13 MILLION EXISTING SHARES IN PANDORA A/S BY PROMETHEUS INVEST APS

  Further to the announcement by J.P. Morgan Securities plc and Nordea Markets on 21 May 2013, Prometheus Invest ApS ("Prometheus") announces that it has agreed to sell 13 million existing shares in PANDORA A/S ("PANDORA") to institutional investors pursuant to the accelerated book- built offering (the "Transaction"). The gross proceeds of the Transaction amount to DKK 2,600 million. PANDORA will not receive any proceeds from the Transaction.

 • 18. marts 2013

  AXCEL OG JYSK INDGÅR PARTNERSKAB OM IDDESIGN

  JYSK køber sig ind som ny majoritetsaktionær i IDdesign-koncernen, mens Axcel bevarer en betydelig ejerandel. Partnerskabet betyder, at IDdesign træder ind i en ny udviklingsfase.

 • 10. januar 2013

  AXCEL INDGÅR PARTNERSKAB MED SVENSKE NETEL

  Netel, en ledende skandinavisk aktør inden for opbygning og services af mobil- og fastnet til telekommunikation, får Axcel som ny hovedaktionær. De nuværende ejere beholder en stor minoritetspost og vil sammen med Axcel øge Netels ressourcer med henblik på at fremme virksomhedens fortsatte ekspansion.

 • 7. januar 2013

  AXCEL SÆLGER CIMBRIA FOR EN MILLIARD KR. EFTER KNAP TO ÅRS SUCCESRIGT EJERSKAB

  Den europæiske kapitalfond Silverfleet erhverver Cimbria, en af verdens førende producenter af udstyr og proceslinjer til forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og såsæd.

 • 20. december 2012

  AXCEL OG VKR HOLDING INDGÅR PARTNERSKAB OM EXHAUSTO

  Axcel skal drive den fremtidige udvikling af EXHAUSTO – en førende producent af løsninger til mekanisk ventilation til byggesektoren. VKR Holding fastholder et betydeligt medejerskab, og målet er at accelerere virksomhedens fortsatte udvikling og indtjening – både organisk og via akkvisitioner.

 • 12. december 2012

  AXCEL SÆLGER ROYAL COPENHAGEN

  Axcel har solgt Royal Copenhagen til den finske børsnoterede virksomhed Fiskars. Fiskars er grundlagt i 1649 og er med en omsætning på ca. 5,5 mia. kr. en af verdens førende producenter af kvalitetsprodukter til hjemmet og haven.

 • 5. november 2012

  AXCEL SÆLGER GEORG JENSEN

  Axcel har solgt smykke-, ur- og designvirksomheden Georg Jensen til Investcorp.

 • 14. juni 2012

  AXCEL IN STRATEGIC COLLABORATION WITH LEADING CHINESE INVESTMENT COMPANY FOSUN

  China’s leading investment company Fosun International Ltd (Fosun) and Denmark’s leading private equity fund Axcel has announced a strategic collaboration. The agreement will be signed in connection with President Hu Jintao’s official State visit to Denmark in mid-june 2012.

 • 11. maj 2012

  AXCELFUTURE.DK LANCERET

  Medarbejderne i Danmarks største kapitalfond Axcel, har skudt et tocifret millionbeløb i Axcelfuture.dk, der skal være et forum for debatten om hvordan man sikrer et bedre investeringsklima i Danmark.

 • 2. marts 2012

  PANDORA TRÆKKER AXCELS INVESTERINGSRESULTAT FOR 2011 NED, MEN TRE GODE EXITS SENDER GODT 1,4 MIA. KR. TILBAGE TIL INVESTORERNE

  Axcels 2011 var præget af kursfaldet på PANDORA, der medvirkede til et underskud på investeringsaktiviteterne på næsten 7 mia. kr. Ser vi bort fra PANDORA, ville resultatet være et plus på knap 100 mio. kr., hvilket svarer til et afkast på ca. 4% af den investerede kapital. I samme periode faldt OMXC20 med 15%. Udbytter og salg af tre virksomheder i starten af 2011 gjorde, at Axcel kunne betale godt 1,4 mia. kr. tilbage til investorerne. Kursstigningen i PANDORA, der satte ind i begyndelsen af 2012, vil isoleret set give en opskrivning på over 500 mio. kr. i årets første to måneder.

 • 22. februar 2012

  NORDIC WATERPROOFING UDVIDER SIN GEOGRAFISKE PLATFORM OG INVESTERER I NORTETT BYGG OG WULVA

  Nordic Waterproofing, der med en årlig omsætning på 170 mio. euro er en af Nordens største tagdækningsvirksomheder, udvider sine aktiviteter og er nu repræsenteret i de fire store nordiske lande.

 • 1. februar 2012

  MITA-TEKNIK INDGÅR PARTNERSKAB MED AXCEL

  Familien Andersen har indgået aftale med Axcel om at overdrage aktiemajoriteten i Mita-Teknik, der leverer styringssystemer til vindmølleindustrien og andre industrier. Brødrene Jesper Andersen og Thomas Andersen fortsætter i deres nuværende position som henholdsvis administrerende direktør og leder af udviklingsafdelingen og vil fortsat være en betydelig del af ejerkredsen.

 • 29. januar 2012

  NYE KOMPETENCER TIL AXCEL

  JP/Politikens Lars Munch er ny i Axcels bestyrelse, og samtidig styrkes Axcel i Sverige med ansættelsen af Lars Österberg som ny partner.

 • 13. juli 2011

  AXCEL REJSER DANMARKS HIDTIL STØRSTE FOND

  Axcel er nu færdig med at rejse Axcel IV, der med 3,6 mia. kr. bliver Danmarks hidtil største private equity-fond. Axcel IV har bred opbakning fra de tidligere investorer og også har fået tilsagn fra en række nye udenlandske investorer og danske erhvervs- og familieinvestorer.

 • 3. juni 2011

  AXCEL KØBER CIMBRIA

  Axcel køber Cimbria – en af verdens førende producenter af udstyr til forarbejdning, håndtering og opbevaring af afgrøder.

 • 18. april 2011

  ANNOUNCEMENT FROM AXCEL ON BEHALF OF PROMETHEUS INVEST

  Following PANDORAs update on financial expectations for 2011 - released this morning to the market - Axcel, on behalf of the majority shareholder in PANDORA (Prometheus Invest), has noted that there has been speculation with respect to its position as a long term shareholder.

 • 11. april 2011

  ÅRSRESULTAT 2010

  2010 blev på mange måder et foreløbigt højdepunkt for Axcel med børsnoteringen af PANDORA, etablering af Axcel IV,

 • 11. april 2011

  AXCEL SÆLGER HUSCOMPAGNIET TIL FSN CAPITAL

  Den nordiske kapitalfond FSN Capital har købt HusCompagniet, der er Danmarks absolut førende producent af enfamiliehuse. HusCompagniet er Axcels tredje virksomhedssalg i 2011.

 • 13. marts 2011

  HUSCOMPAGNIET TRODSER BYGGEKRISEN – LEVERER BEDSTE RESULTAT NOGENSINDE

  HusCompagniet as, Danmarks største leverandør af en-familieshuse, går stik i mod alle markedstrends og leverede i 2008 sit bedste resultat nogensinde. Omsætningen rundede en milliard, og nettoresultatet blev næsten 130 mio. kr. Årsagen til det gode resultat skal især findes i virksomhedens unikke koncept, der bygger på sikkerhed og tryghed, som gør, at forbrugerne fortsat tør binde an med nybyggeri.

 • 27. januar 2011

  HANNE B. SØRENSEN NY I AXCELS BESTYRELSE

  Hanne B. Sørensen (f. 1965) er i januar 2011 indvalgt i Axcels bestyrelse.

 • 20. januar 2011

  AXCEL SÆLGER ESKOARTWORK

  Axcel har solgt EskoArtwork, en af verdens førende producenter af design og pre-production løsninger til emballageindustrien til den amerikanske koncern Danaher Corporation. Salgsprisen er DKK 2,6 milliarder (EUR 350 mio.).

 • 17. januar 2011

  AXCEL SÆLGER NETCOMPANY

  Axcel har solgt sin majoritetsaktiepost i IT-selskabet Netcompany, der er en af Danmarks førende itkonsulentvirksomheder inden for portalløsninger og systemintegration med en omsætning i 2010 på 250 mio. kr. og resultat før renter og skat (EBIT) på 80 mio. kr. Investeringen lever i høj grad op til Axcels forventninger, da afkastet udgør mere end 50% p.a.. Køberen er ledelsen i Netcompany.

 • 15. december 2010

  AXCEL KØBER TAGDÆKNINGSAKTIVITETER AF FINSKE LEMMINKÄINEN

  Axcel har købt tagdækningsvirksomheden Katto af den finske børsnoterede bygge- og anlægskoncern Lemminkäinen, som omsætter for ca. DKK 15 mia. Axcel købte primo december 2010 også Trelleborg Waterproofing fra svenske Trelleborg AB, og det er Axcels ambition at lægge de to selskaber sammen, og skabe en stærk nordisk aktør. Det nye selskab vil efter en eventuel sammenlægning have en omsætning på ca. DKK 1,1 mia. og markedsledende positioner i Sverige, Danmark og Finland

 • 8. december 2010

  AXCEL KØBER TAGDÆKNINGSAKTIVITETER AF SVENSKE TRELLEBORG AB

  Axcel har indgået en aftale med Trelleborg om at erhverve dets tagdækningssoperationer - Trelleborg Waterproofing. Virksomheden er markedsledende inden for tagdækning og fugtløsninger i Danmark og Sverige, hvilket giver Axcel mulighed for at danne en ledende aktør i den Nordiske tagdækningsbranche. Investeringen vil være den første i den nyligt rejste fond, Axcel IV, og Axcels fjerde investering i Sverige.

 • 11. november 2010

  PANDORA: DELÅRSRAPPORT – 3. KVARTAL 2010

  Omsætning og volumen steg henholdsvis 116,7% og 57,1% drevet af vækst i alle regioner og inden for alle produktkategorier. Nettoresultat steg med 279,7%.

 • 6. oktober 2010

  BØRSNOTERING AF PANDORA EN MILEPÆL FOR AXCEL

  PANDORA, som kapitalfonden Axcel erhvervede 60% af i 2008, blev i går optaget til handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen efter salget af 35,9% af aktierne før en eventuel udnyttelse af overallokeringsretten.

 • 22. september 2010

  FAKTAARK OM AXCEL III

  Axcel er en kapitalfond, der blev etableret i 1994, og har en bred kreds af danske og internationale investorer. Axcel har investeret i en række danske og svenske erhvervsvirksomheder gennem tre investeringsfonde med sammenlagt 6,6 mia. kr. i kapitaltilsagn.

 • 19. august 2010

  DELÅRSRAPPORT FOR 1. JANUAR – 30. JUNI 2010

  Bestyrelsen for PANDORA Holding A/S har i dag godkendt koncernens delårsrapport for 1. januar - 30. juni 2010 - højdepunkter i 1. halvår 2010.

 • 20. maj 2010

  AXCEL FÅR INVESTERINGSRESULTAT PÅ 1,9 MIA.

  På trods af hårde markedsvilkår har Axcel i 2009 præsteret et resultat af investeringsaktiviteterne på 1,9 mia. kroner. Det svarer til et afkast på 52% af de vægtede investeringer i fondene på ca. 3,5 mia. kroner.

 • 18. januar 2010

  KONCERNCHEF NIELS B. CHRISTIANSEN TILTRÆDER SOM BESTYRELSESFORMAND FOR AXCELS FONDE

  Koncernchef i Danfoss, Niels B. Christiansen, er pr. 1. januar 2010 tiltrådt som ny bestyrelsesformand for Axcels fonde.

 • 4. november 2009

  SIGURD LILIENFELDT TILTRÆDER SOM PARTNER HOS AXCEL MANAGEMENT

  Sigurd Lilienfeldt er tiltrådt som ny partner i Axcel Management. Han kommer fra den globale konsulent-virksomhed, Monitor Group, hvor han har været Senior Partner siden 2002.

 • 2. april 2009

  AXCEL KÖPER LOGISTIKGRUPPEN LGT AV LITORINA

  LGT får ny huvudägare – Axcel satsar tillsammans med ledningen på att ytterligare bredda LGTs tjänsterbjudande och att expandera bolaget i utvalda marknader.

 • 1. april 2009

  AXCEL ÅRSBERTNING 2008

  Axcel årsberetning 2008

 • 19. marts 2009

  AXCELS FONDE FIK INVESTERINGSRESULTAT PÅ 392 MIO. KRONER I 2008

  Axcel opnåede i 2008 et samlet resultat af sine investeringsaktiviteter på 392 mio. kroner i de tre fonde. Resultatet svarer til et afkast på 17% af de vægtede investeringer i fondene på ca. 2,4 mia. kroner.

 • 23. februar 2009

  JENS MOBERG INDTRÆDER I AXCELS INDUSTRIAL BOARD

  Jens W. Moberg er indtrådt som medlem af Axcels Industrial Board. Jens W. Moberg er CEO for Better Place i Europa, et californisk, venture-finansieret milliardprojekt, der har som mål at reducere verdens CO2-udslip gennem en kommerciel fremme af udbredelsen af infrastruktur til el-biler.

 • 9. februar 2009

  IDDESIGN VIL KØBE ILVA OG SKABE DANMARKS FØRENDE BOLIGHUS-KONCERN

  IDdesign, der ejer IDEmøbler, har indgået betinget aftale med ILVA om køb af ILVAs aktiviteter og bolighuse i Danmark og Sverige. Med IDEmøblers 38 butikker i Danmark og ILVAs 4 bolighuse i Danmark og Sverige bliver den nye bolighus-koncern Danmarks største med en samlet omsætning på knap 2 mia. kr. IDEmøbler og ILVA vil fortsætte som to selvstændige brands.

 • 9. januar 2009

  VERDENS FØRENDE ØKONOM OG TO AF DANMARKS TOPLEDERE FORTÆLLER OM DERES FORVENTNINGER TIL 2009

  2008 var på mange måder et både anderledes og meget krævende år, hvor vi oplevede dramatiske hændelser i erhvervslivet, og hvor vores verdensopfattelse blev udfordret nærmest dagligt. Især den sidste halvdel af året var præget af en usædvanlig udvikling på kapitalmarkederne – og det er også temaet for 2009’s første Axcel News

 • 20. november 2008

  AXCEL KØBER IKKE STERLING

  Axcel har af Sterlings konkursbo og Sterlings ledelse blandt flere andre været inviteret til at undersøge mulighederne for et køb af virksomheden.

 • 3. oktober 2008

  AXCEL INVESTERER I DEN SVENSKE UDDANNELSESVIRKSOMHED JBO

  Axcel har med købet af 90% af aktierne i den svenske uddannelsesvirksomhed John Bauer Organization AB (JBO) gennemført sin 2. investering i Sverige

 • 28. juni 2008

  10 VÆRKTØJER TIL AKTIVT EJERSKAB

  I dag offentliggør DVCA retningslinjer for hvordan kapitalfonde skal kommunikere overfor offentligheden og agere for medarbejderne i de virksomheder, som de ejer. Det sker for at udrydde myterne om, at kapitalfonde hverken betaler skat, eller behandler medarbejderne ordentligt.

 • 2. juni 2008

  AXCEL FIK INVESTERINGSRESULTAT PÅ 553 MILLIONER KRONER I 2007

  Axcel realiserede i 2007 et samlet resultat af investeringsaktiviteter på 553 mio. kroner i sine tre fonde. Resultatet svarer til et afkast på 28,2 % af de samlede investeringer i fondene på 1.963 mio. kroner.

 • 2. maj 2008

  PANDORA JEWELRY STYRKER LEDELSE OG BESTYRELSE

  Pandora har ansat Mikkel Vendelin Olesen som adm. direktør. Torben Ballegaard Sørensen er tiltrådt som bestyrelsesformand, og Erik Danquard Jensen som medlem af bestyrelsen. Udnævnelserne sker som et planlagt led i den udviklingsstrategi, som Axcel i samarbejde med virksomhedens øvrige ejere og ledelse har lagt for virksomheden, efter Axcel i marts 2008 købte 60% af aktierne i Pandora.

 • 14. april 2008

  MIKAEL THINGHUUS NY ADM. DIREKTØR I IDDESIGN

  Efter et velgennemført ejerskifte og etablering af partnerskab med Axcel overlader Simon Stampe direktør-posten i IDdesign til Mikael Thinghuus, tidligere viceadm. direktør i ECCO. Samtidig styrkes yderligere såvel bestyrelse som den øverste daglige ledelse med en række andre tunge branchefolk. Hermed er holdet sat, som skal forestå næste fase i kædens udvikling frem mod at blive Skandinaviens bedste bolighuskæde.

 • 2. april 2008

  MANAGEMENT BUY OUT / MANAGEMENT BUY IN

  Kapitalfonde udgør en stadig stigende andel af gennemførte virksomhedshandler i Danmark. Bidrager kapitalfonde til at skabe værdi i virksomhederne og hvordan gennemføres handlerne i praksis?

 • 10. marts 2008

  AXCEL INVESTERER I SMYKKEVIRKSOMHEDEN PANDORA

  Axcel køber 60% af aktierne i den danske familie- og medarbejderejede virksomhed, Pandora, som fremstiller og sælger smykker. Pandora har en årlig omsætning på ca. 1,1 mia. kr. Målet er dels at styrke og udbygge virksomhedens position internationalt og dels at sikre Pandoras langsigtede generationsskifte.